Antons Partyservice

 

U geeft een feestje, maar hoe pakt u dat eigenlijk aan?
Wat heeft u nodig en bovenal waar haalt u het vandaan?

Alles begint met een telefoontje naar Antons Partyservice.  U legt u wensen voor en Antons Partyservice helpt u met het verwezenlijken van een onvergetenlijk feest! Of het nu gaat om de huur van een bar, van statafels, een geluidsinstallatie met microfoon, glazen of warmhoudschalen of het verzorgen van wijn, bier en/of sterke drank al dan niet opgeleukt met bijvoorbeeld kaasspecialiteiten of bittergarnituur. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar. En wat Antons Partyservice zo uniek maakt is dat u nooit teveel betaald want wat u niet gebruikt, mag gewoon weer terug en wordt niet belast. Kortom, geen nare verrassingen achteraf. Wel zo gemakkelijk.

Het organiseren van een geslaagde fuif was nog nooit zo eenvoudig.

De Voordelen:

Antons Partyservice neemt al uw zorgen uit de hand. Wij zorgen voor de aankleding van uw locatie. De bar, de tafels en alle benodigde glas- en aardewerk maar ook een mooi tafellaken, servetten en zelfs de slingers en feestverlichting hebben wij klaarstaan voor gebruik.  Anton's Partyservice verhuurt het allemaal.
U hoeft alleen maar aan te geven hoeveel eten en drinken u nodig denkt te hebben en wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voordat uw feest begint.
En het meest ideale is dat u nooit tekort hoeft te hebben want wat u niet gebruikt, nemen wij gewoon weer mee terug en hoeft u niet te betalen. 
Wij brengen de goederen naar de locatie en halen het weer op als het feest gevierd is. U hoeft werkelijk nergens anders aan te denken dan het uitnodigen van uw gasten en de gastvrouw of heer te zijn.  Dat is een gerustellende gedachte.

En wat u over heeft? Dat nemen wij gewoon weer terug!

Bar

Een getapt biertje geeft uitstraling aan uw feest of evenement. Antons Partyservice weet dat en heeft daarom in het verhuurassortiment een luxe biertap opgenomen. Wij brengen de tap naar de locatie, verzorgen het bier en sluiten de boel aan. Als uw feest of evenement begint, is de tap klaar voor gebruik. 
Vraag naar onze mogelijkheden en huurprijzen. 

Benodigdheden

Van een krat tot een fust bier. Van een doosje tot een dozijn wijn. Van een fles tot een gros sterke drank. Alles wat u wenst of waar u aan denkt, kunnen wij verzorgen. En het allermooiste is dat u nooit teveel besteld want wat u niet gebruikt, nemen wij weer van u terug als u het niet heeft open gemaakt. U komt dus nooit tekort maar betaalt ook niet onnodig teveel.

Hapjes

U wilt uw feest of evenement iets extra's geven. Het blijft niet bij een borrelnootje op tafel, het uitserveren van een bittergarnituur maar net iets meer, of anders. Alles is bespreekbaar bij Antons Partyservice. Vraag naar ons wisselende assortiment of leg uw wensen voor. Met uw ideeën en onze kennis kunnen we vast iets speciaals samenstellen.

Gratis bezorgd

U heeft uw locatie met zorg uitgezocht. Maar hoe komen alle benodigdheden nu ook op deze locatie? Ook deze zorg neemt Antons Partyservice graag voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle spullen aanwezig zijn voordat u de deuren voor uw gasten opent. En alles wordt weer opgehaald als het feest of evenement beeindigd is. En dat kost u niets extra! 

Direct reserveren

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht