Vergeet Albert... Bij Anton moet u zijn!

Persoonlijk

'Goedemorgen mevrouw Van Veen, weer helemaal opgeknapt?'
Anton van Leeuwen weet wie u bent, waar u woont en vaak ook wat u nodig heeft. Dat maakt het verschil en daarom is winkelen bij Antons Superservice net even anders.

Gemakkelijk

Anton rijdt tot bij u voor de deur. Wel zo gemakkelijk wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent, weinig tijd heeft of veel boodschappen nodig heeft die u zelf niet kunt vervoeren want Anton brengt de boodschappen zelfs bij u binnen als u dat wilt.

Sociaal

Omdat Anton weet u bent, heeft hij altijd een praatje of verhaaltje klaar.  Voor hem is het belangrijk te weten hoe het met u gaat en waar u misschien behoefte aan heeft. Anton staat daarom altijd klaar met een luisterend oor.

Voordelig

Omdat Anton zijn artikelen zelf inkoopt, heeft hij altijd ruime keuze voor een zeer voordelige prijs. Anton's Superservice is namelijk niet aangesloten bij grote concerns. Wij kopen zelf in en kunnen daardoor zelf scherpe prijzen afdingen. Het voordeel is dat u daar uiteraard van profiteert!

Altijd gratis bezorgd in Leidschendam & Voorburg!

Onze klanten:

Bedrijven & instellingen

Voor bedrijven en instellingen gelden aantrekkelijke prijzen en kortingen. Wilt u hierover meer weten, kijk eens bij het kopje grootverbruik of laat ons uw wensen weten. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch. Wij zorgen altijd voor een op maat gemaakte offerte met verrassende prijzen.

Ouderen

Niet alleen de boodschappen kunnen wij tot op het aanrecht voor u verzorgen, maar desgewenst ook kant-en-klare maaltijden. U hoeft het alleen nog maar op te warmen. Vraag naar onze ruime keuze aan gezonde en met zorg bereide kant-en-klaar maaltijden.

Tweeverdieners

Geen tijd om na het werk nog even de boodschappen in huis te halen? Geen probleem! U geeft uw boodschappenlijstje aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw boodschappen bijvoorbeeld in het tuinschuurtje worden gezet. Altijd verse producten bij u thuis gebracht. Een zorg minder!